Eetkamer het Bruine Paard selecteert en creëert haar gerechten met zorg! De passie voor verse, eerlijke en seizoensgebonden producten met een knipoog naar het verleden biedt u een kaart met voor ieder wat wils. Kom langs en proef de sfeer.

Dinerkaart vanaf 17.00 uur


Voorgerechten/ salades

Rundercarpaccio

Rundercarpaccio met basilicum, pestomayonaise en parmezaan

€ 12,00
Gebakken champignons op toast
met bourgogne kruiden

€ 7.75
Salade geitenkaas (kan vega)
met spekjes, honing en frambozen dressing

€ 8.50
Kip-pesto salade
met mandarijntjes en pestosaus
€ 8.50

 

 


Soepen

Mosterdsoep

van Limburgse mosterd met gebakken spekjes, ijsbergsla en gemberschuim

€ 5,00
Paprikasoep
met garnaaltjes

€ 5.75
Heldere champignonsoep
met Limburgse champignons

€ 5.50
Kerriesoep
garnituur van rijst
€ 5.00

 


Hoofdgerechten

Spareribs
met 2 koude sausjes

€ 19.00
Biefstuk
met Stroganoffsaus

€ 19.00
Spiesje van kippendijen
met een witte-wijn roomsaus en knolselderij

€ 18.00
Filé du chef
omwikkeld met spek, lekker met een kaassaus

€ 18.50
Vispotje
diverse soorten vis in een dillesaus

€ 18.50
Roodbaarsfilet
met een zachte tomatensaus

€ 18.00
Kabeljauw
met een amandelkorst

€ 18.00
Zoete aardappelcurrie (licht pikant, vegetarisch)
met papadums en een salade

€ 16,50
Romige pastinaakpasta (vegetarisch)
met olijven spinazie,mascarpone en pittenmix

€ 16,50

  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 1 soort groente en 2 soorten aardappelgarnituur en een huissalade of indien anders vermeld.


Voor de Kleintjes (tot 12 jaar….)

Kroket / frikadel
met frietjes en appelmoes

€ 5,50
Roodbaars filetje
met frietjes en appelmoes

€ 7,00
Kinderijs met verrassing! € 3,95

 

 


Desserts

Vanille ijs met chocolade saus
en slagroom

€ 6,50
Yoghurt
met  meloen

€ 6,00
Koffie verkeerd pudding
natuurlijk lekker

€ 6,50
Vanille ijs met verse aardbeien
met aardbeien saus en slagroom
€ 6,50